Hygiejne, efterbehandling og depositum

Hygiejne:

Alt vores udstyr er stort set engangs, såsom nåle, handsker og forbrugsmateriale. Alt som ikke er, behandles i autoclave, hvor det bliver dampet og steriliseret efter krav.

Derudover har alle vores tatovører det lovpligtige hygiejnekursus.

Efterbehandling:

Fjern den bandage, der er blevet påført efter 4 timer og vask tattoveringen med lunkent vand og lad den derefter få luft i ca en halv time, og smør derefter med pantothenol salve. Smør tattoveringen 5-6 gange om dagen indtil tattoveringen er helet. (ca 10-14 dage) Husk at renlighed er vigtig i efterbehandlingen.
Brug aldrig solarium, sololie, vaseline og bad ikke i klor eller saltvand og undgå solbadning i mindst 14 dage!

Depositum:

Vi tager et depositum på 500 kr ved en tidsbestilling, som selvfølgelig fratrækkes, den dag man får lavet sin tattovering. Ved eventuelle afbud skal dette ske minimum 48 timer før aftalte tid, ellers frafalder depositum. Depositumet gælder året ud og refunderes ikke.

Grundværdierne

Grundværdierne for os i denne branche kan beskrives med fire ord: Passion, hygiejne, professionalisme og originalitet. Vi har en meget høj standard til hygiejne, og alt, undtagen maskiner og dysser, er engangsmaterialer. Vi er også indehavere af en Autoclave. Desuden pakkes alt ind, som der kunne være en risiko for, at komme i berøring med huden. Det skal til dette siges, at der findes ingen undtagelser.

Passion og originalitet er for os også et grundprincip. Vi alle brænder utroligt meget for dette fag, og går meget op i, ikke at kopiere fra andre eventuelle kunstnere, men i stedet bruge deres kunst til inspiration, og altså skabe vores eget. Genbrug af egne tatoveringer finder heller ikke sted, da vi er af den overbevisning, at hver en kunde fortjener en unik tatovering. Det skal også nævnes, at vi aldrig tatovere en tegning en kunde evt. kunne komme med, men I stedet burger kundens ønsker og idéer til selv at skabe noget unikt, og dermed skaber vores egne designs.

Sidst, men ikke mindst, skal professionalisme også nævnes; da vi på ingen måde støtter eller anerkender de såkaldte ‘hjemmetatovører’. I dette fag er det vigtigt for os, at gå professionelt ind til sit arbejde, og kunne give kunden et ordentligt resultat. Det gælder om det så end os selv, som udfører arbejdet, eller andre tatovører.